avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Știu ca este posibilă conducerea unui vehicul, cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Știu ca este posibilă conducerea unui vehicul, cu RCA pe numele ...

Știu ca este posibilă conducerea unui vehicul, cu RCA pe numele proprietarului. întrebarea este dacă cel care conduce in mod obișnuit trebuie inclus în poliță, pentru a evita eventuale neplăceri cu compania de asigurări în cazul unui eveniment rutier.
Cel mai recent răspuns: mapostolro , utilizator 17:27, 12 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca DAN921125 DAN921125 Ex: masina cu RCA, loveste o masina fara RCA si masina cu RCA este de vina. Cum se rezolva problema si cine repara masinile? Ce pateste cel cu masina fara RCA? ... (vezi toată discuția)
Polita rca daniro1991 daniro1991 Pot incheia o polita RCA pe alta persoana din familie, care conduce frecvent autoturismul in afara de proprietar? (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)