De la 01 octombrie 2023 salariu minim brut este 3300 lei. Angajatul primeste in mana minim 2079 lei (fara alte sporuri)
Va rog sa imi spuneti daca angajatul poate lua mai putin de 2079 lei net? Contabila imi calculeaza in Saga si imi spune ca daca a fost in concediu 5 sau 10 zile (nu concediu medical) sau daca luna a avut 20 sau 19 zile lucratoare salariatul ia in mana mai putin de 2079 lei. (2019 lei sau 2049 lei) Mentionez ca dau si tichete de 35 lei / zi. Este corect?
da este corect . 2079 este daca lucreaza toata luna si fara tichete. Daca lucreaza mai putin e si normal sa aiba salariu net mai mic.
Salariul minim de 3300 lei brut si 2079 net este la o luna intreaga lucrata .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.