avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza flotant

Buna ziua,
De curand am inchiriat un apartament. Chiriasul isi doreste viza de flotant. Exista vreun risc ca sa nu mai plateasca chiria oe motiv ca are aceasta viza de flotant care ii asigura dreptul sa locuiasca in apartament?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
cris1981r, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:14, 14 Februarie 2024
Bună ziua,

Riscul de neplată există cu sau fără viză de reședință, dar dacă aveți contract cu el e un risc asigurat. Altfel, chiar sunteți obligați să faceți demersurile pentru viză. Aveți detalii aici:

Care sunt acum condițiile pentru obținerea vizei de flotant, în cazul celor ce nu locuiesc la adresa din buletin, după modificările recente
www.avocatnet.ro/articol_646...

Din această săptămână, gazdele celor ce n-au înscrisă în actul de identitate adresa la care locuiesc efectiv vor trebui să-i însoțească la autorități, pentru a-i lua în spațiu
www.avocatnet.ro/articol_645...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Lamuriri luare in spatiu bossake bossake Sunt proprietar (50% eu, 50% mama mea care este decedata, nu am frati) al unui apartament cu 3 camere. In urma cu 1 luna am inchiriat apartamentul, si am ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)