avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu vrea să-și facă un iaz cu pește pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu vrea să-și facă un iaz cu pește pe terenul lui ...

Fratele meu vrea să-și facă un iaz cu pește pe terenul lui și m-a întrebat dacă are nevoie de acte pentru a aduce pește viu în viitorul iaz . Nu am știut ce să-i răspund,de aceea întreb comunitatea de aici : " ce documente sunt necesare sau dacă sunt necesare documente în vederea aducerii de pește viu la un iaz , nu puiet , pește de 2-4 kg "
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:41, 14 Februarie 2024
Pentru iaz ii trebuie autorizatie de la primarie.Apoi se va gandi cum il populeaza cu peste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare nivel curte vecin-modificare scurgeri ape Doru Radu Doru Radu Am vandut un teren cumparat candva, vecin cu actuala proprietate. Noului proprietar ii comunic ca am deplasat gardul dintre terenuri cu 1 m, luind din terenul ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru cusca de caini? smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema: vreau ca intr-un colt al curtii, sa imprejmuiesc cu sarma o suprafata de 1 m pe 1 m. Curtea mea are gard, construit ... (vezi toată discuția)
Anul trecut părinții mei s-au prezentat cu un dosar la un notar ... Cateleya Cateleya Vreun sfat util? Mulțumesc Buna ziua! Anul trecut părinții mei s-au prezentat cu un dosar la un notar în Vaslui cu ideea de a dezbate o moștenire ... (vezi toată discuția)