avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ...

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 27 Septembrie 2024
Acte necesare pentru coasigurat:
[ link extern ] /
Multumesc! In afara de D112, angajatorul mai trebuie sa depuna si alte documente la alte institutii pentru a se vedea calitatea de coasigurat?

Cornel Vasile a scris:

Acte necesare pentru coasigurat:
[ link extern ] /

NU se mai depun alte documente la alte institutii.
Am gasit acest articol cu urmatoarea exprimare: “ Asiguratul care vrea să ia în întreținere soțul/soția/un părinte fără venituri trebuie să informeze angajatorul despre acest lucru și să-i dea acestuia anumite documente pe care el să le depună la autorități, documente enumerate în Ordinul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) nr. 1549/2018:”
La ce autoritai se refera? Faptul ca se transmite in d112?
Iar aici se precizează ca la casa de sanatate se depun documente, desi e suficient d112.
www.avocatnet.ro/articol_556...
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2024
Chloej, utilizator

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru deducerea personala si coasigurare cristinafaur cristinafaur Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu au reusit sa ma lamureasca nici una din extrem de stufoasele legi pe care le-am citit. In societatea la care ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)