avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... „atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

„atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între ...

„atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală”.
Dacă eu am domiciliul în București pot face cerere pentru un teren într o comună din Ilfov ? Dacă nu , îmi pot schimba buletinul și după sa îmi fac cerere de teren ?
Dacă soțul stă în Ilfov poate face cerere pentru o altă comună tot in Ilfov ?

Alte discuții în legătură

Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Lege Bolboceanu Bolboceanu Vreau sa stiu daca este adevarat ca din 2013 in monitoru oficial este scris ca personele intre virste 18 si 35 la depunerea cererii trebue sa primeasca loc de ... (vezi toată discuția)