avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu pot participa la licitație pentru parcare pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu pot participa la licitație pentru parcare pentru ca nu sunt ...

Nu pot participa la licitație pentru parcare pentru ca nu sunt trecuta în talonul mașini. Am mașina de servici, pe care am contract de comodat, mi am făcut contract de închiriere pe mașină iubitului pe 2 ani.... Și tot nu pot depune dosar de licitație. Doamnele de acolo nu îmi dau alt răspuns numai ca nu se poate. Alta modalitate sa particip la licitație pentru locul de parcare din fata blocului nu exista!? Numai chiar talonul?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:07, 21 Februarie 2024
Problema locurilor de parcare este "guvernata" pe plan local de catre primarie/consiliul local - prin asa-zisele H.C.L.-uri.
Cautati pe site-ul primariei HCL-ul cu privire la locurile de parcare si care sunt conditiile de participare la una dintre licitatiile pe care le organizeaza primariile.
Doamnele cu pricina, va puteau lamuri, chiar asa - iata doamna ce prevede HCL...
Pai ce fac dansele acolo, fac serviciu, fac vechime in munca? Nu se poate asa ceva. Uitati-va pe internet, mai intrebati si vecinii dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari de consiliu local pop_adrian_radu pop_adrian_radu In urma cu 2 ani am dat avans - o suma de bani - pentru un apartament in Oradea. Blocul in care se afla apartamentul cu pricina era la acel moment inca in ... (vezi toată discuția)
Parcarile de resedinta benvenutto benvenutto Buna ziua, Am si o nelamurire legata de acest subiect. Doresc sa stiu daca exista un act normativ care sa oblige primaria unui oras (Timisora) sa concesioneze ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)