avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o întâmpinare ...

Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o întâmpinare la un proces deschis de către cumnata lui pentru a obtine titlu de proprietate pe casa lui și a fratelui lui( moștenire de la părinți pe care nu exista titlu de proprietate) .Judecătoarea a respins aceasta întâmpinarea fără sa spună motivul.Care este termenul pt a dade apel?Mulțumesc! Și de ce pe site-u judecătorie nu este menționat faptul ca i se respinge întâmpinare?
În vederea administrări probelor propuse se amână la data......Nu scrie nimic de respingere întâmpinare! MULȚUMESC!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
gheorghisan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:37, 19 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca procesul s-a judecat, termenul de apel este de 30 zile calculat din momentul in care hotararea judecatoreasca ce va fi apelata a fost comunicata pe adresa de docmiciliu a celui care declara apel.
Următoarea înfățișare este în iunie, a fost respinsa întâmpinarea tatălui meu.Care este termenul pt a face apel?
acest răspuns util
Apelul se face împotriva unei hotărâri judecătorești. Dacă procesul nu s-a terminat, nu există hotărâre și nu aveți ce apela
acest răspuns util
Procesul nu s a terminat asa ca nu aveți la ce face apel.Nu va respinge nimeni întâmpinarea ați înțeles greșit.Daca procesul are vreo miza pt dvs angajați va urgent av din zona ..

~ final discuție ~