avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Cum poate fi tras la răspundere un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Cum poate fi tras la răspundere un polițist din ...

Bună seara!
Cum poate fi tras la răspundere un polițist din Ungaria care a întocmit în fals înscrisuri prin care eu persoana care nu a comis acea FAPTA am fost sancționat.
Precizez ca un cetățean Roman a prezentat fără drept autorităților Ungare o copie a cărții de identitate ce-mi aparținea la care a atașat trei înscrisuri FALSE pentru ca eu sa fiu sancționat în locul sau.
Precizez ca în România s-au efectuat cercetări doar fata de cetățeanul Român cu privire la infracțiunea de FALS ÎN ÎNSCRISURI SUB SEMNĂTURĂ PRIVATA, Judecătoria Drobeta Turnu Severin dispunand (în mod ABUZIV ÎN OPINIA MEA) Renunțarea la aplicarea PEDEPSEI FATA DE INCULPAT și aplicarea unui AVERTISMENT.
Ma pot adresa vreunui Tribunal Internațional?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:28, 20 Februarie 2024
Bună ziua! Părerea mea este că pierdeti timp și nu cred că veti rezolva ceva cu privire la polițistul din Ungaria. Ca să vedeti dacă ar fi o sansă, ar insemna sa studiati legislația din tara respectivă si sa identificați prevederi legale incălcate de către politist. Apoi ar trebui să vă adesati cu o plângere organelor de cercetare competente din țara vecină. Este evident că politistul a fost indus in eroare cu privire la identitatea persoanei. In ceea ce priveste solutia Judecătoriei, acesata nu este definitivă si poate fi atacata cu apel in termenul legal. De asemenea ati avut posibilitatea să vă constituiți parte civilă in dosarul penal, sau puteți actiona pe cale separata la instanța civilă. In ceea ce priveste competența instanțelor internaționale, acestea garanteaza un drept recunoscut tuturor categoriile de cetățeni, in raport cu competența aceleui instanțe/organism. Acest drept insă este supus unor conditii, limitări sau decăderi. Consultati un avocat care lucreaza pe aceasta linie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simpla de divort angajat angajat Va rog sa ma ajutati cu toate informatiile necesare pentru inceperea procedurii de divort, avand in vedere ca m-am casatorit in sectorul 2 si sotul este ... (vezi toată discuția)
Paternitate - declaratie de recunoastere minor, refuz de punere in aplicare la starea civila Roman85 Roman85 Doamnelor si Domnilor avocati va supun atentiei urmatorul caz la care astept un raspuns Am fost la notariat am dat declaratie de ... (vezi toată discuția)