avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, avem o situatie complicata, un c.i.m cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, avem o situatie complicata, un c.i.m cu norma partiala ...

Buna ziua, avem o situatie complicata, un c.i.m cu norma partiala a fost modificat cu act aditional in norma intreaga dar inregistrat gresit in revisal, la inregistrarea in revisal s-a facut incetarea c.i.m incepand cu data de 9.02.2024, ce putem face pentru a corecta / anula incetarea contractului si inregistrarea corecta a modificarii normei de lucru,.CIM nu ar trebuie sa fie intrerupt( Greseala s-a constatat doar azi 20.02.2024)
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DoinaGeleriu , utilizator 13:30, 20 Februarie 2024
Anulati incetarea c.i.m. si apoi faceti modificarea corecta .
Inca o data multumesc pentru timpul acordat.
Faceti si o hartie in acest sens. Ca la data .....ati constata eroarea in cazul in care la ITM va aparea ceva, sa aveti justificare,. Cel putin mie mi-au cerut aceasta hartie de constatare a erorii
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Modificare norma lucru revisal - angajatul apare de 2 ori este gresit? crissruc crissruc Buna ziua , avem o situatie in care un angajat apare in revisal de 2 ori in urma inregistrarii modificarii normei de lucru de la partial la intreg. De la ... (vezi toată discuția)
Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)