avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate executare silita. Mi s-a blocat cardul bancar pe motiv ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

executare silita. Mi s-a blocat cardul bancar pe motiv ca am ...

executare silita.
Mi s-a blocat cardul bancar pe motiv ca am o datorie la care mi s-a facut executare silita. Datoria este din anul 2016 si nu eu sunt titularul creditului. Eu figurez ca fidejusor. Ce am de facut ? Pana acuma nu am primit nicio instiintare, nimic. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MeszarosM , utilizator 15:02, 20 Februarie 2024
Buna ziua, trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de poprire. In functie de datele concrete ale executarii, puteti invoca prescriptia, beneficiul discutiunii si alte motive de nelegalitate/netemeinicie, daca exista.
Multumesc. Eventual pot gasi undeva un formular anume ? Nu prea ma descusr in astea. Sunt pensionara de boala si cu handicap accentuat. Daca se poate sa ma ajutati.
Buna ziua, formular nu exista. Situatia nu este una simplista care sa poata fi rezolvata eventual dupa un sablon. Aveti nevoie de o consultanta din partea unui avocat si de redactarea contestatiei aplicat la situatia dvs. din perspectiva legala.
Nu există formular model anume pentru a depune acțiune la instanță. Fiecare caz la proces este particularizat. Trebuie de studiat dosarul de executare aflat la executor.
Am gresit . De la banca am primit o instiintare ca s-a pus proprire pe contul meu bancar. Am fost acuma la executorul judecatoresc care a optat aceasta proprire. Am primit o Somatie si am primit contractul prin care s-a facut imprumutul. Nu este niciun act de la judecatorie. Vai.. nu ma descurc.. :( Am sunat un avocat taxa este de 1500 ron.. Datoria este de 2700 ron. Nu am idee ce sa fac...

~ final discuție ~