avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de parcare alocat de primarie si neplatit!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de parcare alocat de primarie si neplatit!

Buna ziua. Incerc sa fiu scurta si sper ca am nimerit grupul potrivit , poate sunt persoane ce ma pot ajuta. Am facut in ianuarie o cerere pentru loc de parcare (sector 5-Bucuresti). La inceputul lui februarie, am primit un email de la Primarie ca mi s-a alocat un loc de parcare, parea undeva in spatele blocului, si pentru ca eram foarte grabit, am apasat ca il accept. Seara, acasa, am vazut ca locul nu este unde credeam, ci mult mai departe insa nu am mai gasit mailul la care sa revin si sa spun ca nu mai sunt de acord (probabil tot din graba l-am sters). Nu am facut plata in cele 7 zile, conform notificarii (teoretic ar trebui sa se anuleze solicitarea) insa tot imi apare acea suma de plata pe platforma online.. Nu am de gand sa o platesc, si nici nu vreau acel loc de parcare, aveti idee cum trebuie sa procedez sa imi dispara de la plata din platforma online(ghiseul)? Trebuie sa fac vreo cerere?. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valentina_D , utilizator 14:12, 20 Februarie 2024
se poate selecta sa platiti ce obligatie vreti, doar impozit de ex.
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
Da, stiu, insa ma intrebam cat timp imi va mai aparea in lista. Dispare automat dupa un timp sau trebuie sa fac ceva, o cerere la primarie sa o stearga? Faptul ca nu am platit in cele 7 zile are vreun impact (ex: restrictie la ceva, amenda...) sau pur si simplu s-a anulat solicitarea si atat? Imi cer scuze, e pentru prima data cand depun astfel de cerere. Multumesc
nu se plateste nimic, nu se cere nimic, va disparea dupa martie incolo
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte pe acelasi loc de parcare resedinta karrigan karrigan Buna ziua! Vin cu o intrebare referitoare la parcarile de resedinta (sper ca am nimerit forumul corect). In sectorul 4 s-a lansat luna aceasta o platforma ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de primar ramasa fara obiect Iael Iael Buna ziua , Prin hotarare definitiva si irevocabila obtinuta in instanta mi-a fost restituit apartamentul ce fusese preluat la plecarea din tara ... (vezi toată discuția)
Acces imagini camere supraveghere bloc Iulian8484 Iulian8484 Buna seara! Un sfat va rog am nevoie deoarece politia nu da doi bani pe un caz ca acesta. In data de 20.07.2020 ora 15 pana pe 22.07.2020 ora 16 am fost ... (vezi toată discuția)