avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am o ipoteca pe o casa la tara la BANKCOOP ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am o ipoteca pe o casa la tara la BANKCOOP SA FIL ...

Bună ziua!
Am o ipoteca pe o casa la tara la BANKCOOP SA FIL CHIȘINEU-CRIȘ DIN 05.04.1996,va rog a ma ajuta modalitatea de radiere a ipotecii.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: liviu pencea , utilizator 13:10, 10 Aprilie 2024
ANCPI s-a pronuntat cu privire la aceasta speta in sensul ca ipoteca in favoarea Bankcoop se va radia pe baza sentinței civila nr. 6174/05.11.2019 pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 137/3/1999 ramasa irevocabila prin decizia nr. 175/2020 pronuntata in dosarul nr. 6704/2/2019, prin care s-a aprobat raportul final, s-a efectuat descarcarea de gestiune a lichidatorului si s-a declarat inchisa procedura insolventei Bankcoop, precum si pe baza raportului final aprobat prin aceasta sentinta.
Și cum pot sa întru în posesia acestei sentinte?
Buna ziua.am si eu un caz similar cu dvs..ati intrat in posesia acelei sentinte pentru radiere ipoteca BANKCOOP? Daca o detineti mi-o puteti trimite si mie pe deia_heart@yahoo.com.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, ... Dana Sovea Dana Sovea Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit ... (vezi toată discuția)
Faliment banca populara romana - decizii judecatoresti Ralucutza1307 Ralucutza1307 Buna ziua, Exista, printr-o minune, cineva care ar putea sa ne ajute cu textul unor hotarari judecatoresti referitoare la falimentul Bancii Populare Romane, ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata zahariadan zahariadan as vrea sa stiu cand se poate face o cerere de eliberare conditionata mai jos am atasat o hotarare pt a putea face o socoteala va multumesc anticipat Ora ... (vezi toată discuția)