Ohhhh daaaa bine dar v am spus ca în contract care este o simpla foaie nici măcar cu stampila nu exista prevederi cu privire la retur. Însă de ceva inducere în eroare cu bună știință și premeditat nu poate fi vb de nimic nimic în opinia dv de avocat?!?, cum este posibil sa cauți sa profiți de buna credință a cuiva pe care în prealabil l,ai speriat ca are mari probleme de sănătate și astfel are nevoie stringenta de aceste doua aparate medicale pe care I le vinzi la un preț exorbitant fata de prețul pieței?!?, pai dv chiar nu vedeți nimic în neregula aici?!?, nu vi se pare ca este vb de înșelăciune și de profitare în exces fata de un client de bună credință?!?. Nu exista legi comerciale în acest sens și domeniu?!?. Iar dacă eu nu am folosit produsele de ce sa nu am dreptul sa le returnez înapoi și sa,mi recuperez banii împrumutați din banca, chiar cu ajutorul celor in cauza care mi le,au vândut atuncea?!?.
Madalina Pascu a scris:
Buna ziua depinde de clauzele contractuale, daca aveti dreptul la retur in functie de modalitatea de cumparare. Pentru ca pretul este prea mare fata de pretul pietei, nu puteti returna dar poate sunt alte variante. Prezentati situatia detaliata unui avocat si acesta va poate spune ce este de facut.