avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi circulație Belgia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi circulație Belgia

Buna, am fost în Belgia o săptămână. Am închiriat o mașină i-ar sora mea a condus-o. A facut câteva amenzi din cauza vitezei.
Eu am primit amenzile acasa.
Ce mi se poate întâmpla ținând cont ca nu am condus eu? Mi se poate opri banii pe card? O sa mi se puna amenzile la primărie? Va rog ajutați-mă.
Nu vrea sa le plătească
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:27, 21 Februarie 2024
Va trebui sa le platiti, acum o suma mai mica, daca asteptati pina veti ajunge la executorul judecatoresc, atunci suma va fi mai mare.
www.avocatnet.ro/articol_531...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, Am o datorie restanta la banca de vreo 3 ani (de cand sunt in concediu crestere copil) pe care vreau sa o lichidez (va face sotul un credit). ... (vezi toată discuția)
Executare silita beatrice1 beatrice1 va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu amenda auto TudorH TudorH Buna ziua, Am primit acasa o somatie si un titlu executoriu referitor la o amenda de circulatie din 2011 ce nu a fost achitata. Asi vrea sa achit suma de ... (vezi toată discuția)