avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incuviintare proba audio Daca instanta mi-a respins ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incuviintare proba audio Daca instanta mi-a respins administrarea ...

Incuviintare proba audio
Daca instanta mi-a respins administrarea unei probe audio, mai am posibilitatea de a solicita reanalizarea deciziei? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 18:54, 21 Februarie 2024
Doar prin motivele de apel și solicitarea din nou a probei în calea de atac.Oricum soluția era previzibila și legala atât timp cât partea adversa s a opus..Oricum un proces ar trebui sa se bazeze pe mai multe probe care se coroborata..
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
L.E ,,,care se coroboreaza"
Daca doresc sa renunt la o proba admisa de instanta mai trebuie sa trimit vreun document in termenul precizat sau intervine sanctiunea decaderii din proba? Este necesar sa justific cererea de renuntare la administrarea probei?
Care este diferenta intre a trimite eu precizare ca doresc sa renunt la administrarea probei si a nu trimite nicio precizare in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2024
jacquelline, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele audio sunt inscrisuri? KLTM KLTM Probele audio sunt inscrisuri la un dosar ? Adica, daca se cere incuviintarea lor ca proba se cere ca inscris sau cum se cere incuviintarea lor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Până când se poate cere proba ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Tatăl meu are un proces de moștenire - Apel. Fratele reclamant nu a depus înscrisuri. Iar al treilea frate a fost chemat și el în ... (vezi toată discuția)