avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, locuiesc la o casa la curte construita pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, locuiesc la o casa la curte construita pe hotar. Ieri ...

Buna ziua, locuiesc la o casa la curte construita pe hotar. Ieri vecinul meu si-a construit un foisor lipit de peretele casei. Pentru aceasta constructie nu stiu daca a discutat cu mama care este proprietara casei, dar este in varsta de 93 de ani si nu prea mai are momente de luciditate. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:50, 23 Februarie 2024
Mergeti si verificati la Primarie. Pentru foisor este obligatorie autorizatie de construire. Pentru emiterea autorizatiei, cata vreme constructia este amplasa la mai putin de 1 metru de limita de proprietate este necesar acordul proprietarul invecinat, in mod obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)
Distanta legala cladire - gard bobu_elena bobu_elena Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfart cu privire la o nelamurire pe care o am. Tatal meu doreste sa constuiasca in curtea sa de la tara un foaier. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Camere facute pe spatele casei mele mariuta1970 mariuta1970 am si eu o intrebare daca vecina mea are lipite de peretele meu 4 camere sunt facute si se foloseste de peretii mei eu daca vreau maine sa izolez casa spatele ... (vezi toată discuția)