avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dat in judecata in urma unui accident auto.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dat in judecata in urma unui accident auto.

Dat in judecata in urma unui accident auto.
Am fost responsabil de un accident auto. neacordare de prioritate.
Dupa accident, sotul femeii care conducea, a devenit foarte agresiv verbal, a aruncat cu amenintarii de tot felul, am fost si luat de gat la un moment dat, noroc cu martorii care l-au tinut departe de mine.
Tin sa mentionez ca eu am fost foarte calm tot timpul, si am incercat sa pastrez distanta de acesta
Sotia din cate am inteles, se afla in afara oricarui pericol, o doare o incheietura, si are probleme cu ligamentele.
Am fost sunat de sot, la cateva zile dupa si mi-a zis ca daca nu ne intalnim ca sa rezolvam "amiabil", o sa ma dea in judecata.
Deoarece el sigur nu o sa fie multumit cu despagubirea primita de la RCA, ca eu le-am stricat concediul, si ca sistemul medical din Romania nu e bine pus la punct, si a fost nevoit sa cheltuiasca o gramada de bani la privat pentru investigatii. Eu stiam ca daca nu e multumit de oferta RCA, se duce in proces cu cei de la asigurari, nu cu mine. El insista in continuare sa ne intelegem amiabil.
Are temei pentru a ma da in judecata? Daca da, are sanse la castig de cauza? In contextul in care accidentul a fost cu alcoolemie 0, drug test negativ, asigurare si itp valabil.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 16:40, 23 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurătorul RCA acoperă toate despăgubirile justificate ( morale și materiale ).
În cazul în care ajungeți să fiți dat în judecată, chemați în garanție asigurătorul RCA. În mod normal, vătămatul ar trebui să de-a în judecată direct asigurătorul RCA, dar se mai găsesc avocați care aleg calea mai lungă și bănoasă pentru clienții lor...

~ final discuție ~