avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Cum se procedeaza in a crea o petitie in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Cum se procedeaza in a crea o petitie in care se ...

Buna ziua,

Cum se procedeaza in a creea o petitie in care se precizeaza ca proprietarul unui apartament inchiriaza in regim hotelier fara aprobarea vecinilor?
Nu plateste taxe la ANAF, apartamentul este inchiriat escortelor care petrec noaptea pe manele si deranjeaza in mod constant toti vecinii.
Apartamentul nu este listat pe niciun site de profil (olx publi etc.)
Probabilitate de 98% se folosesc si droguri.
Cel mai recent răspuns: utilizator_2024 , utilizator 14:42, 20 Mai 2024
Incercati aici : [ link extern ] /
În situația în care apartamentul nu este listat pe nici un site de profil, dvs nu puteți demonstra că este închiriat în regim hotelier, dar dacă deranjează în mod constant toți vecinii, vă puteți adresa organelor de poliție responsabile cu păstrarea liniștii și ordinnii publice în conformitate cu reglementările legale în vigoare
Multumesc de raspuns!

Am sesizat organele de politie si doar vin constat si dau avertisment. Dupa care reincepe distractia iar daca sunt chemati la aceeasi chiriasi, chiriasi nu mai deschid usa.
Multumesc de raspuns!
Cate cazuri sunt de genul acesta. Curand am avut aceasi experienta. Eu la inceput am crezut ca vor fi inchirieri de bun simt. Nu am vazut solutie cum se pot stopa astfel de locuri transformate in burdeluri, discoteci sau trafic de droguri. La fel politia vine, dar deranjul se repeta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii inchiriaza in regim hotelier fara acord Valeriu28 Valeriu28 Buna ziua, caut un sfat: vecinii de deasupra inchiriaza de 3 luni apartamentul in regim hotelier, fara acordul vecinilor directi sau al asociatiei, pe care din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier ... Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier (AirBnb, Booking, sau prin oricare alta firma) este necesar acordul vecinilor? In blocul ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)