avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... punct farmaceutic veterinar in mediul rural
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

punct farmaceutic veterinar in mediul rural

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot obtine aviz de libera practica pentru deschiderea unui punct farmaceutic veterinar la tara, dupa absolvirea studiilor medii de farmacie veterinara, cu specializare de asistent de farmacie ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Tripon , utilizator 17:17, 2 Februarie 2010
Legea ce spune?
Ati citit-o?
Am citit-o, insa nu stiu daca am inteles corect art. 25, alineatul (4) din Ordinul nr. 16/2008 , care prevede: " In lipsa medicului veterinar, activitatea punctului farmaceutic veterinar poate fi asigurata de personalul cu studii medii de specialitate"- acest lucru poate insemna ca nu este obligatoriu ca un punct farmaceutic sa aiba angajat un medic veterinar ?
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)