avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna grup! Acum 20 ani am avut contract de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna grup! Acum 20 ani am avut contract de intretinere cu soacra ...

Buna grup! Acum 20 ani am avut contract de intretinere cu soacra! Dupa ce a murit soacra fratii sotului ne au dat in tribunal si a iesit sentinta sa le dam partea tatalui, acum 10 ani a iesit sentinta! De atunci nu am reusit sa le dam partea acum 10-12 cand a fost procesul a iesit o suna mica sa le dam, dar am tot amanat avocatul ne a sfatuit ca avem timp sa le dam! Acum ne au dat din nou in judecata pentru partea tatalui! Ce sanse sunt? O sa se evalueze probabil casa mai scump avand in vedere ca au crescut pretul la imobiliare si ce se intampla daca nu avem sa le dam banii cat iasa, ei detin undeva 25% din imobil dupa partea tatalui decedat inaintea mamei! Daca nu avem banii sa i despagubim se poate scoate casa la vanzare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:56, 28 Februarie 2024
Trebuie invocată autoritatea de lucru judecat.
Nimeni nu poate fi chemat în judecată de două ori în aceeaşi calitate, în temeiul aceleiaşi cauze şi pentru acelaşi obiect.
Mergeți la av se pot invoca mai multe exceptii/apărări,una dintre ele fiind cea imentionata anterior de dna av,dar trebuiesc studiate actele.Nu va zgârciți la bani acum pt o consultație și un proces,cu ceva șanse puteți sa ieșiți pe plus.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Parca seamana cu speta asta.

~ final discuție ~