avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Astazi am fost la birou sa semnez un act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Astazi am fost la birou sa semnez un act aditional ...

Buna ziua. Astazi am fost la birou sa semnez un act aditional de marire salariala,si dupa ce am semnat mi sa spus ca nu imi da acel act pana nu platesc o amenda de rovinieta ptr masina firmei. Am spus foarte clar ca nu platesc amenda de rovinieta deoare nu consider ca este vina mea atat timp cat exista o persoana care se ocupa cu parcul auto. Apoi am intrebat de ce am mai semnat acel act daca nu mi se da. Mi sa spus ca se rupe si sa rupt de fata cu mine. Este normal asas ceva.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 10:02, 27 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este normal ... semnarea nu poate fi conditionata de acea plata ..suna a santaj.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consider ca pentru astfel de comportament este adecvata o reclamatie la ITM. Macar sa-i streseze un pic. Obligatia rovinetei revine proprietarului, nu utilizatorului. Si apoi in ziua de azi cererea de forta de munca este mult mai mare decit oferta. Va puteti indrepta spre alt angajator fara sa priviti inapoi. Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul nu are cum sa-l sanctioneze , intrucat nu are prevedere legala in acest caz.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Refuzați plata. Ce o să facă, o să vă ia caii de la bicicletă?

~ final discuție ~