avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara . O întrebare am , dacă cineva mă poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara . O întrebare am , dacă cineva mă poate lamuri ...

Buna seara . O întrebare am , dacă cineva mă poate lamuri . Dacă o persoană face o sesizare in format electronic la adresa cuiva cu privire la o evaziune fiscală , poate fi acționat în instanță ? Sesizare făcută la ANAF, organele de control au venit la adresa cu pricina și au dat amenda celui în cauză . Evazionistul îl acuza acum și dorește daune de la cel cu sesizarea făcută și că lucrătorii ANAF ar fi dezvăluit identitatea . Vă mulțumesc frumos, aștept un răspuns !
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2024
Cristi_1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 28 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu exista motiv pt a-l da în judecata. Datul în gât, nu e de sancționat:)
Cel care a fost reclamat a spus clar că i s a dat numele reclamantului. In petiție , s a specificat clar de către reclamant organelor ANAF că identitatea sa nu fie dezvăluită iar în răspunsul dânșilor au spus conform legii secretului fiscal nu vi se va dezvălui identitatea ( cu număr de lege art etc). Ce credeți , au fost scurgeri de informații sau cel in cauza încearcă să afle el identitatea ??
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2024
Cristi_1984, utilizator
acest răspuns util
au fost scurgeri de informații sau cel in cauza încearcă să afle el identitatea ??

Mai degrabă a doua variantă.
acest răspuns util

Cristi_1984 a scris:

....Ce credeți , au fost scurgeri de informații sau cel in cauza încearcă să afle el identitatea ??

Ambele variante pot fi posibile .
Sărut mâna . Nu știu ce să vă spun dar reclamantul pretinde că i sa dat numele meu și că știe de la cineva din cadrul ANAF . Dar este posibil și varianta ca el sa testeze , să aibă certitudinea
. Reclamantul mă știe , suntem vecini .
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic