avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum iesi la pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum iesi la pensie pe caz de boala

buna ziua, mama mea a suferit in urma cu 3 luni 2 operatii una de hernie si una de fibron,si are probleme serioase cu inima.si are vehime in campul muncii de 13 ani este possibil sa se pesioneze pe caz de boala?
Cel mai recent răspuns: giogio , utilizator 18:46, 2 Februarie 2010
la aceasta problema va poate raspunde numai comisia medicala acreditata pe linga casa judeteana de pensii.
va multumesc frumos, o seara buna!
Luati legatura cu medicul de familie care va da o trimitere (cu toate diagnosticele medicale antecedente) catre comisia de expertiza medicala care hotaraste daca va propune pentru pensionare.
va multumesc frumos,o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate MCassandra MCassandra Am 41 ani,22ani serviciu.Acum 7 ani am suferit o interventie chirurgicala la coloana (hernie de disc L5S1).Anul acesta boala a recidivat iar in luna august am ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Perioada minima de concediu medical pentru a beneficia de pensie de invaliditate. ContSters209138 ContSters209138 Buna ziua, Va rog daca putei sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste unele aspecte privind concediile medicale si acordarea pensiei de ... (vezi toată discuția)