avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare diurna externa sofer, detalii plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare diurna externa sofer, detalii plata justificare legala

Buna ziua,

Pentru acordarea diurnei externe in cadrul unei firme de transport a unui sofer pe o autoutilitara de 3,5t care a realizat o cursa tur-retur (de exemplu au fost 3 comenzi de transport pentru retur pe perioada de deplasare 01.12-06.12) ce ar trebui inclus sau mai exact specificat la detaliile platii in transferul bancar ca sa se poata justifica in mod legal acordarea diurnei externe?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 28 Februarie 2024
plata diurna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Cum va trebui să se plătească colegului ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Un coleg s-a deplasat în interes de serviciu în altă localitate, cu un autocar, tur-retur. Programul de activitate cu publicul a ... (vezi toată discuția)
Ordinul de deplasare(delegatie) se intocmeste si pentru detasare? ... alsantcalsan alsantcalsan Ordinul de deplasare(delegatie) se intocmeste si pentru detasare? Daca angajatul primeste sub forma de diurna prin cont bancar si numerar o suma fixa acordata ... (vezi toată discuția)