avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz angajator de a-mi elibera adeverinta REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz angajator de a-mi elibera adeverinta REVISAL

Buna ziua.
Recent mi-am dat demisia de la locul de munca, dupa ce, in prealabil, mi-am gasit de lucru la un serviciu mai avantajos din toate punctele de vedere.
Patronul de la fostul loc de munca, unde am lucrat peste 10 ani, pretinde ca nu stie ce acte trebuie sa imi dea care sa dovedeasca faptul ca am fost angajat atata timp la el si ca mi-a platit toate taxele pe care trebuia sa le plateasca in calitate de angajator.
Pretinde ca in REVISAL sunt multe rapoarte si nu stie pe care sa il descarce si sa il completeze.
Eu banuiesc ca a comis ceva ilegalitati si de aceea se codeste sa imi dea adeverinta care atesta ca totul e in regula.
Vrea sa ii spun eu ce model de raport ii trebuie, in conditiile in care eu, ca angajat nu am acces la REVISAL.
Stie cineva ce model, tip de raport, adeverinta etc. trebuie sa descarce din REVISALl?
Ca daca ii spun ce trebuie sa descarce si nu o face in continuare, e clar ca lucrurile nu sunt ok.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Contardo , utilizator 16:36, 29 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt doua documente care se poate exporta de aplicatia Revisal .. raportul per salariat si print screen cu datele dvs

Ati depus solicitarea in scris?
Buna ziua.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Nu am depus solicitare in scris la fostul angajator, m-am bazat pe buna lui credinta.
"Raportul per salariat" asa se numeste documentul pe care trebuie sa i-l solicit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti solicitarea in scris ..sa aveti dovada ca ati solicitat.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~