avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire carte de identitate - document temporar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire carte de identitate - document temporar plecare in strainatate

Buna ziua. Tatal meu este in Italia si va veni in Romania pentru reinnoirea cartii de identitate care expira in martie. As dori sa stiu daca ar putea face o procura pentru a-i ridica eu buletinul, deoarece doreste sa plece imediat dupa depunerea actelor. O alta intrebare este daca se poate emite un act/document cu care poate calatori spre italia, pana va primi noua carte de identitate. Va multumesc! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:25, 29 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procura - da, doar la notar cu indicarea expresa a faptului ca este pentru eliberarea actului de identitate.

Alt document de călătorie - doar pașaport, dar trebuie să aibă cartea de identitate valabila la depunerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin/pasaport in strainatate bogdan_bt bogdan_bt Buna ziua ! As avea o intrebare .Exista vreo modalitate sa imi schimb pasaportul sau buletinul in Spania , tinand cont ca am pasaportul expirat si buletinul ... (vezi toată discuția)