avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Situație:Părinți decedați,nu este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Situație:Părinți decedați,nu este făcută succesiunea...Vă ...

Bună ziua.Situație:Părinți decedați,nu este făcută succesiunea...Vă rog sa-mi spuneți dacă unul dintre frați se duce la casa părintească de unde ia tot ce i-ar putea folosi lui,chiar si cheile sa nu se poata intra,poate fi impiedicat sau reclamat undeva???,atâta timp cât nu participă si la datoriile moștenite,gen intreținere curte si casa,câine și pisică....cred că se intelege ce vreau să intreb...Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: cezyochi , utilizator 09:45, 1 Martie 2024
Sigur ca il puteti reclama la politie insa...atat timp cat nu a fost facut un inventar al bunurilor din masa succesorala iar fratele oricum are si el dreptul la mostenire, probabil ca politia doar il va chema pt.a-i pune in vedere ca exista reclamatia, intrucat de furt nu poate fi acuzat. Cel mai sigur este sa faceti succesiunea, astfel incat sa nu mai poata lua bunuri niciunul dintre mostenitori, in afara celor cuvenite prin succesiune.
Mulțumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de comitere de infractiuni ? leusan leusan Daca unul dintre mostenitori legali ,pina la efectuarea partajului si iesirea din indiviziune distruge bunuri din masa succesorala poate fi acuzat de ceilalti ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste ? whiskey whiskey Fratele meu nu a avut copii, iar dupa decesul lui sotia acestuia a instrainat mai multe bunuri comune, de exemplu masina. Fratii decedatului nu au fost ... (vezi toată discuția)