avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua știe cineva de SC Gout SA din București ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua știe cineva de SC Gout SA din București De un sediu ...

Bună ziua știe cineva de SC Gout SA din București De un sediu de firma sau un lichidator judiciar?? Am nevoie de o adevărată de vechime de la aceasta societate comerciala. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nividi , utilizator 17:20, 30 Aprilie 2024
Va referiti la Gout Romania SA, care e dizolvata prin lichidare din 2013?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gout Romania SA - este radiata de la ONRC

EVOINSOL SPRL (fosta BETA INSOLVENCY IPURL/ fostă SC Activ Lichidator) - lichidator
[ link extern ]
Da nu știu exact prea multe . Eu Am lucrat din 1996 pana în anul 200 la aceasta unitate. Am văzut și eu ca este radianta din 2013. Și acum nu știu de unde sa încep sa caut arhiva . Pentru adeverință de vechime.
Ultima modificare: Joi, 29 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati lichidatorul mentionat in raspunsul anterior.
Subscrisa EVOINSOL SPRL (fosta Beta Insolvency IPURL, fosta ACTIV LICHIDATOR I.P.U.R.L.), in calitate de fost administrator judiciar/lichidator al GOUT ROMANIA SA desemnata prin Sentinta comerciala nr. 2162/15.04.2009 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala in dosarul nr. 34195/3/2008, referitor la solicitarea dvs., va aducem la cunostinta urmatoarele:
Prin Sentinta comerciala nr. 1440/17.02.2010 pronuntata in dosarul nr. 34195/3/2008 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala, instanta de judecata a dispus inchiderea procedurii falimentului GOUT ROMANIA S.A. si radierea societatii de la O.R.C. Bucuresti, precum si descarcarea lichidatorului de orice indatoriri ori responsabilitati fata de procedura, debitoare si averea sa, creditori, titulari de garantii si asociati.
Precizam faptul ca fostul reprezentant al Gout Romania SA, dl. Longeac Cristophe Jean Philippe nu a predat administratorului judiciar/ lichidatorului vreun document al societatii debitoare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care prin Sentinta sus-mentionata, instanta a admis cererea formulata de lichidatorul judiciara si l-a obligat pe fostul administrator Longeac Cristophe Jean Philippe sa suporte pasivul societatii debitoare Gout Romania SA format din suma de 2.605.363,36 lei care rezulta din tabelul definitiv consolidat rectificat nr. 1 al obligatiilor societatii debitoare.

Astfel cum am aratat mai sus, in momentul de fata EVOINSOL SPRL (fosta Beta Insolvency IPURL, fosta ACTIV LICHIDATOR I.P.U.R.L.), a fost descarcata de orice indatoriri ori responsabilitati fata de procedura, debitoare si averea sa, creditori, titulari de garantii si asociati, insa ne aratam disponibilitatea sa va ajutam in demersurile dvs.

~ final discuție ~