avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fotovoltaice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fotovoltaice

În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane juridice sau a unei entităţi care desfăşoară activităţi economice, cu excepţia cazului în care este afectat de o ipotecă imobiliară; nu face obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecătoreşti, vreunei revendicări potrivit unei legi speciale sau dreptului comun sau al unei proceduri de expropriere pentru cauză de utilitate publică;" Imobilul este sub incidența art.3 alin.(1) din Legea nr.17/2014. Se pot monta panouri fotovoltaice prin AFM?
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2024
Elena Simona, utilizator

Alte discuții în legătură

Interdictie sediu social in locatia unde sunt instalate panouri ... giuseppe07 giuseppe07 Interdictie sediu social in locatia unde sunt instalate panouri fotovoltaice cu finantare de la guvern ? Prin declaratiile care au fost solicitate la ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate casa verde 2023 persoane fizice Svio92 Svio92 În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)
În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul ... gdobra gdobra În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)