avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Institutia (spital) contract de salubrizare ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Institutia (spital) contract de salubrizare ?

Institutia (spital) a avut contract de salubrizare cu o firma care ridica deseurile menajere pe intreaga localitate si platea facturile catre firma de salubrizare.
Acum Primaria s-a inteles cu aceasta firma si a preluat serviciul de salubrizare si acum aceasta firma presteaza pentru Primarie acest serviciu de salubrizare tot pe intreaga localitate ,dar la alte preturi mai mari si Primaria incaseaza veniturile din executarea acestui serviciu pe raza localitatii.
Intrebarea este urmatoarea :
Spitalul acum va trebui sa incheie contract cu Primaria ,iar firma de salubrizare va veni si va presta serviciul in numele Primariei ?
Sau un fel de contract intre toate cele 3 parti implicate ?
Astept un raspuns cate mai rapid.
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 21:28, 2 Martie 2024
Novatie subiectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)
Obigativitatea de a incheia contract de salubrizare asiconsult asiconsult buna,am o intrebare vis a vis de incheierea obligatorie a unui contract de salubritate a unui punct de lucru cu operatorul local in situatia existentei deja a ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)