avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, in urma cu ceva timp am avut o masina pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, in urma cu ceva timp am avut o masina pe care am dezmembrat-o ...

Buna ziua, in urma cu ceva timp am avut o masina pe care am dezmembrat-o si radiat-o, am vandut cateva piese sh de pe ea printre care si un set de injectoare(masina pornea) am vandut injectoarele acum o luna, iar astazi m-a sunat cumparatorul ca nu sunt bune ca nu ii porneste masina si ca ebia acum le-a montat mecanicul, eu suspectez sa nu le fi schimbat cu a lui si sa mi le trimita pe a le lui si sa le platesc eu. Ma ameninta cu politia si anpc, eu stiu ca masina mea pornea, dar cel mai corect era sa ma anunte atunci imediat, nu dupa o luna. In acest caz daca nu primesc inapoi coletul ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:07, 2 Martie 2024
Daca e vorba e dezmembrarea propriei mașini și nu ați prezentat piesele ca fiind în perfectă stare (ele fiind uzate) nu se întâmplă nimic. Contrar, puteți fi acționat în instanță. Oricum, e dreptul fiecărui cetățean să sesizeze autoritățile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2024
adriandimitriu, utilizator
Am inteles, dar daca el a schimbat piesa mea cu a lui? Eu nu am de unde sa stiu ce a facut, si dupa o luna tocmai ma contacteaza, eu as lua piesa inapoi dar daca nu e a mea?

adriandimitriu a scris:

Daca e vorba e dezmembrarea propriei mașini și nu ați prezentat piesele ca fiind în perfectă stare (ele fiind uzate) nu se întâmplă nimic. Contrar, puteți fi acționat în instanță. Oricum, e dreptul fiecărui cetățean să sesizeze autoritățile.

E irelevant. Cumparatorul a platit, piesele sunt ale lui. Veti constata, probabil, după reclamație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli inutile pentru reparatia masinii din cauza diagnosticului gresit M@rius M@rius Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de complexa si as avea nevoie de un sfat pentru a sti daca se mai poate face ceva in acest caz. De vreo 5 luni ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)