avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu pentru preschimbare C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu pentru preschimbare C.I.

Luare in spatiu pentru preschimbare C.I.
Valabilitatea CI , expira peste 1 luna de zile . O ruda de a mea (un nepot , aproape 48 ani) doreste sa ma ia in spatiu insa nu stim daca este vreo ”problema” si anume ; El este unicul propietar dupa decesul Tatalui sau (varul meu) decedat acum aproape 4 ani de zile iarde la deces fiul nu a facut succcesiunea , considerand ca nu are nevoie de asa ceva. Acum in lumina noii situatii de luare in spatiu , este vreo prolema ? Se poate face aceasta luare in spatiu ?
Cel mai recent răspuns: bunicumiki , utilizator 11:59, 4 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa facă succesiunea și sa fie proprietar în cf.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este proprietar în acte, dacă n-a dezbătut încă succesiunea.
Nu va poate lua in spatiu intrucat nu are (inca) calitate de proprietar. Abia dupa succesiune va putea (daca este intr-adevar singurul mostenitor).
A considerat prost.
La politie, i se va cere actul de proprietate, cu care își dovedește calitatea de proprietar al imobilului unde dorește sa va ia în spațiu.
Imi pare rau , dar nu esti tu in masura sa judeci ( ” A considerat prost.” ) ce face un om cu propietatea lui s-au cu viata lui . . . . .rușinica . Sa auzim si de bine

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)