avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in cazul in care as cumpara o locuinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in cazul in care as cumpara o locuinta impreuna cu ...

Buna ziua, in cazul in care as cumpara o locuinta impreuna cu un prieten, contributie 80-20, se poate intabula dreptul de proprietate pentru amandoi in aceste procente? E necesar ca la achizitie sa avem un cont bancar comun sau plateste fiecare din contul sau?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Teo8102 , utilizator 20:51, 3 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri dinaintea casatoriei Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamurii intr-o problema. inainte de casatorie, detineam un imobil pe care vreau sa-l vand, la aceasta suma vreau sa mai ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu bunurile proprii dupa divort daca ambii parteneri au contribuit financiar? marseirina marseirina Prietenul meu si-a cumparat o casa, prin programul de creditare Prima Casa. Urmeaza sa ne mutam impreuna, sa o mobilam impreuna, cheltuielile sa fie la comun, ... (vezi toată discuția)
Cum sa intabulez pivnita? mateiluc mateiluc Am cumparat in 2001 un apartament, am mers la notar si apoi s-a operat in CF. In CF era trecut apartamentul si alaturi scria ca am o pivnita de 16mp fara ... (vezi toată discuția)