avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,am o întrebare, am 17 ani și niște ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,am o întrebare, am 17 ani și niște probleme în ...

Bună ziua,am o întrebare,am 17 ani și niște probleme în familie,cu tatăl meu întrebarea mea ar fii eu doresc sa ma mut cu bunica mea sau cu prietenul meu mama fiind de acord în schimb tata nu e, ea are toate drepturile asupra mea la fel ca și el. Ea fiind de acord sa ma mut cu prietenul mei sau cu bunica mea ce sar putea întâmpla dacă plec de acasă și ma duc sa stau la unu dintre ei,precizez ca mama e total de acord cu decizia mea,mai precizez ca mama nu mai sta cu tata dar ei nu sunt divorțați,acum întrebarea dacă eu plec de acasă și ma mut la prietenul meu sau la bunica mea cu acordul mamei,și el cheamă politia ce sar putea întâmpla,eu refuz sa mai stau cu el,va rog sa ma ajutați cu un răspuns,politia ma obliga sa merg înapoi având în vedere ca mama e de acord,ce consecințe ar fii??? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 4 Martie 2024
Mutati-va la bunica, politia nu te obliga sa te muti inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecari minori de acasa. consecinte LaviiPP LaviiPP Buna seara ! Am tot vazut pe acest site discutii despre plecarea de acasa a minorelor. Dar niciun raspuns nu m-a facut sa inteleg daca se poate face ceva ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)