avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Locuiesc in Anglia, am cod UTR valabil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Locuiesc in Anglia, am cod UTR valabil

Buna ziua,
Daca locuiesc in Anglia, am cod UTR valabil (self employed), lucrez cu o firma din Romania, dar serviciile prestate sunt in Anglia, pot trece pe factura, la denumire client, orice (ex. XY Consulting)? Sau trebuie sa trec numele meu asa cum este pe certificatul de rezidenta fiscala eliberat de UK?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen savescu , utilizator 12:54, 7 Martie 2024
Facturati catre clientul din Romania cu numele si codul dvs de self employed .
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de rezidenta fiscala pentru colaboratori dga_ro dga_ro Buna ziua, Sunt administrator al unei societati de consultanta in relatii publice si comunicare. Prin specificul activitatii avem nevoie de servicii ... (vezi toată discuția)
Facturier/chitantier butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! 1.Cum se inregistreaza serviciile din care se incaseaza sume mici (de ex 5 RON) ? Dar pt 50 RON tb factura sau chitanta? 2. Se trec si in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390-achizitie serviciu pe la neplatitor de tva stematud stematud Buna ziua, Am primit de curand o factura(cu data de iulie 2011) privitor la achizitia unei licente privitor la dreptul de difuzare pe o perioada de 2 luni a ... (vezi toată discuția)