avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă sotia nu vine acasă cu copiii, ce ar trebui sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă sotia nu vine acasă cu copiii, ce ar trebui sa fac? Mulțumesc. ...

Dacă sotia nu vine acasă cu copiii, ce ar trebuii sa fac? Mulțumesc. E părăsire de domiciliu? Sau ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:47, 5 Martie 2024
Legea parasirii de domiciliu nu mai este in vigoare de mult timp.Daca nu mai vine acasa,trebuie sa aiba un motiv.Aflati motivul si rezolvati problema.
Nu exista nici o părăsire de domiciliu e o legenda urbana.Divortati și eventual solicitați un drept de vizita pana la susținerea divorțului printr un proces separat.De plecat nu pleacă nimeni de bine..
Eu banuiesc ca nu a plecat sotia din senin cu 2 copii ca daca e asa, e de anuntat politia.

Daca stiti motivele, atunci caile pot fi fie schimbari amiabile, comunicare, gasire solutii de a continua impreuna daca se mai poate, fie notar sau instanta spre a agrea/stabili modul cum va comportati in noua situatie vis a vis de copii (autoritate parinteasca, program de vizita, pensie).
ati stabilit deja ca divortati, ce mai vreti ? sa vina acasa sa ce?
NU din senin. Eu nu o mai sustin financiar. I-am propus sa isi ea servici si ma ameninta cu divortul. A adus copii aseara si dimineata a plecat zicandule ca nu vine 2-3 zile acasa. Ea este o fire care ii place numai pe drumuri sa plece.
Pentru mine copii sunt totul. Eu am crescut fara tata (r.i.p.)de la varsta de 7 ani si mi-a fost greu. nu as vrea ca si copii mei sa creasca separat de parinti. nici nu stiu cum e mai bine de procedat?

Alte discuții în legătură

Buna dimineața ! as dori sa știu ce pași trebuie parcurși ... ana duican ana duican Buna dimineața ! As dori sa știu ce pași trebuie parcurși pentru divorț , fiind implicați 2 minori , locuința comuna fiind construită pe terenul “ ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciuliu LIVIUpopescu LIVIUpopescu In ce conditii poate parasi domiciliul o persoana care vrea sa bage divort fara sa ii cauzeze probleme in cadrul divortului ? Situatia este urmatoarea: mama ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie, implicatii ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua, fratele meu a parasit domiciliul conjugal, mutandu-se la parinti (intentioneaza sa divorteze), intrucat, de ani de zile, relatia cu sotia sa nu mai ... (vezi toată discuția)