Nu exista nici o părăsire de domiciliu e o legenda urbana.Divortati și eventual solicitați un drept de vizita pana la susținerea divorțului printr un proces separat.De plecat nu pleacă nimeni de bine..
Eu banuiesc ca nu a plecat sotia din senin cu 2 copii ca daca e asa, e de anuntat politia.
Daca stiti motivele, atunci caile pot fi fie schimbari amiabile, comunicare, gasire solutii de a continua impreuna daca se mai poate, fie notar sau instanta spre a agrea/stabili modul cum va comportati in noua situatie vis a vis de copii (autoritate parinteasca, program de vizita, pensie).
NU din senin. Eu nu o mai sustin financiar. I-am propus sa isi ea servici si ma ameninta cu divortul. A adus copii aseara si dimineata a plecat zicandule ca nu vine 2-3 zile acasa. Ea este o fire care ii place numai pe drumuri sa plece.
Pentru mine copii sunt totul. Eu am crescut fara tata (r.i.p.)de la varsta de 7 ani si mi-a fost greu. nu as vrea ca si copii mei sa creasca separat de parinti. nici nu stiu cum e mai bine de procedat?