avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locuiesc in sectorul 3 si am avut pana de curand loc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locuiesc in sectorul 3 si am avut pana de curand loc de parcare ...

Locuiesc in sectorul 3 si am avut pana de curand loc de parcare nominal , acelasi din 2014. Dupa ce am vazut ca locul meu figureaza in sistemul informatic ca loc liber, mi s-a comunicat ca am pierdut locul de parcare din cauza ca am avut o amenda neplatita pentru taxa pod Fetesti, neplatita pana la data de 31.12.2023.Toate taxele , inclusiv locul de parcare pe intreg anul de aprox.700 lei, si inclusiv aceasta amenda, le-a achitat in luna ianuarie. Practic a fost o perioada scurta de timp in care primaria m-a deposedat de locul de prcare.
1. Ce sanse ar fi sa imi pot recupera locul de parcare, ca loc nominal (nu nenominal), intr-un proces cu primaria S3? In regulamentul primariei privind gestionarea locurilor de parcare, in baza caruia ei au intreprins actiunea de a ma scoate de pe loc, nu este precizata o data pana la care utilizatorul locului nu trebuie sa figureze cu taxe neplatite, amenzi, etc. . 2. Cat de legitim este acest regulament al locurilor de parcare, are la baza vreo lege, poate fi contestat? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:38, 5 Martie 2024
Intr-un proces cu primaria aveti sigur nevoie de un avocat.Contactati unul si vedeti ce sanse aveti.

~ final discuție ~