avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum ...

Buna seara

Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum spart/atacat contul de facebook (atacul de tip API asupra serverelor facebook). Mesajul primit pe platforma a fost urmatorul: "We've suspended your account
Your account was suspended because your linked Instagram account duongminhchau1101 doesn't follow our rules.
Log in to your linked Instagram account to appeal our decision."

Pentru mine nu exista posibilitatea de a contesta decizia, deoarece butonul de contestatie nu este disponibil (fapta fiind prea grava).
Ideea e ca la ora respectiva dormeam, abia 5 ore mai tarziu realizand prejudiciile. Am avut posibilitatea sa descarc o arhiva de pe pagina cu mesajul sus mentionat, in care s-au vazut activitati de logare, dispozitive, ip-uri, etc, in urma carora am constatat ca respectivul se conectase din Tailanda, printr-un server VPN din Singapore.

Nu as face atata caz de un cont de social media, doar ca acolo sunt informatii, contacte (5000 friends si 5000 followers), poze acumulate de-a lungul a 17 ani iar pe langa asta am pierdut accesul si la pagina de fotografie (practic cu asta ma ocup si din asta imi castig existenta). Va urma o perioada foarte grea din punct de vedere financiar din acest motiv.

In SUA, conform unor utilizatori cu aceeasi problema, situatia s-a rezolvat cu ajutorul procurorului care se ocupa de fraude online, cu o notificare trimisa de acesta catre facebook.
In Romania, ar putea fi posibil acest lucru? Am dovezi suficiente prin care sa demonstrez ca sunt doar o victima a acelui atac.
Cel mai recent răspuns: Bencheacata , utilizator 17:59, 20 Aprilie 2024
Salut
Ai mai rezolvat cumva problema ? De 2 sapatamani ma zbat si eu cu aceeasi poveste ca si tine si nu reusesc sa gasesc nici o rezolvare
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ghana - inselaciune stefan2012 stefan2012 aseara am primit un mesaj pe skype de la un domn pe nume frank din ghana ca a zis urmatoarele:How are you today? My name is Mr. frank akrofi, I am regional ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)