avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont bancar al unui decedat, extrageri de bani dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont bancar al unui decedat, extrageri de bani dupa deces ...

Cont bancar al unui decedat, extrageri de bani la o luna dupa deces.
Daca unul din copiii celui decedat, a continuat sa scoata bani din contul bancar al parintelui, ce se intimpla legal?
Cind se face succesiunea si se obtine extrasul de cont se observa acest lucru?
Daca se ajunge in instanta, exista vreo pedeapsa legala pentru mostenitorul care a continuat sa incaseze bani din contul decedatului ( incasarea inca unei pensii etc)?

Multumesc
Nu e vorba despre nici o pedeapsa legala ci intr un eventual proces civil puteți solicita aducerea la masa partajabila a sumelor respective etcetc.Sunt mai multe variante depinde de stadiul succesiunii a fost sau nu dezbatuta .Contactați un av pt o consultație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe transfer bani urmasi in caz de deces parinte SorinGeo SorinGeo Buna ziua, In cazul decesul parintelui, pentru transferul bancar al banilor in contul personal al acestuia in cel al copiilor mostenitori se percep taxe ( ... (vezi toată discuția)
Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)