avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru o succesiune dupa unul din parinti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru o succesiune dupa unul din parinti am depus ...

Buna ziua,

Pentru o succesiune dupa unul din parinti am depus un act de partaj al rudelor pentru a identifica bunurile care apartin parintelui.Cand am scos extras de carte funciara am observat ca pe actul de partaj este trecuta Parcela/Sola gresita si este facut in urma unui extras de carte funciara scris de mana gresit de OCPI.In titlul de proprietate al bunicului de la primarie Tarlaua este trecuta corect,la OCPI este intabulata corect,planul cadastral este corect cu Tarlaua si Parcela care trebuie numai pe acel ultim act de partaj au fost inversate cifrele conform la ce s-a dat atunci gresit de la OCPI.Credeti ca notarul poate incheia succesiunea cu dovada din urma ca in Titlul de propietate este corect,intabularea este corecta?

Alte discuții în legătură

Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract v-c si cadasatru tabu tabu In titlul de proprietate (L18/1991) se specifica reconstituirea dreptului de proprietate iar la identificare apare tarla/parcela 13/1 si apoi 60/42 (nu stiu ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)