avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediul social Fundatie Culturala. O fundatie Culturala ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediul social Fundatie Culturala. O fundatie Culturala are un ...

Sediul social Fundatie Culturala.
O fundatie Culturala are un sediu social (cu care figureaza la Ministerul de Finante) in care nu mai locuieste presedintele ei. Daca pana la schimbarea sediului social aceasta fundatie vrea sa elibereze o adeverinta, poate sa o elibereze cu aceasta adresa? E valabila legal?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:57, 8 Martie 2024
IN actele oficiale se trece sediul social. In cele financiar-contabile si fiscale se poate trece domiciliul fiscal, care poate fi diferit de sediul social, daca s-a facut declararea la ANAF a unui asemenea domiciliul fiscal diferit de sediul social. Pe adeverinte si alte acte care nu sunt documente justificati=contabile si fiscale, trebuie trecut sediul social. Se poate suplimentar trece si sediul de relatii publice si / sau adresa de corespondenta, dar nu IN LOC DE sediul social. Oricum nu e nici o obligatie ca sediul social sa permita efectiv vreo activitate a ONG=ului, poate fi si doar cu rol de "casuta postala" , la fel este si la firme.... ideea este ca cine locuieste acum acolo daca se primeste ceva corespondenta pentru ONG sa anunte prompt ONG-ul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare sediu ong nonprofit 111cris1 111cris1 La infiintarea unui ONG nonprofit (fundatie) a fost stabilit si declarat in sectorul 1 un sediu social si domiciliu fiscal fiind eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Se mareste si impozitul pe o locuinta sediul unui ong? adriabd adriabd Buna ziua, As dori sa stiu daca: 1. e adevarat ca din 2016 se mareste impozitul pentru sediile de firme? 2. in cazul intrarii in vigoare a unei asemenea ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 inregistrare ong Stefy26 Stefy26 Buna seara! Am cateva nelamuriri legate de completarea declaratiei 010 pentru inregistrarea fiscala a unui ONG, daca ma puteți ajuta. 1. Ce completez la ... (vezi toată discuția)