Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva cu domiciliul copilului la mama. In urma cu 1 an si jumatate, eu, mama, am facut o intelegere verbala cu tatal copilului de a putea copilul sa locuiasca cu el pentru indreptarea comportamentului ( 13 ani) deoarece pe mine nu ma mai asculta si isi formase un anturaj gresit, eu fiind implicata si in 2 contracte de munca necesare intretinerii mele si a copilului. Acum cand copilul trebuie sa vina acasa dupa cei 2 ani scolari petrecuti la tatal lui, tatal mi-a deschis dosar cu obiect: ordonanţă preşedinţială. Am fost contactata de o persoana de la anchete sociala sa confirm adresa de domiciliu a mea si a minorului caruia nu-i stia numele. Asa am aflat de acest dosar. Ce ar trebui eu sa fac in aceasta situatie? Mentionez ca dosarul este deschis la Judecatoria Oradea unde tatal are domiciliu, eu am domiciliul in Buc. In sept. 2021 am dat o declaratie notarial necesara si solicitata de tata cum ca sunt de acord ca pe o perioada de 2 ani, domiciliul minorului sa fie in Oradea. Cu ce ma afecteaza aceasta declaratie?
În funcție de ceea ce se solicita prin cererea de chemare în judecata angajați av pt a va formula iintampinare,,reprezentare proces etc.Cu sau fără declarație tot se putea face dovada ca minorul a locuit la tata.Minorul va fi audiat ,este destul de mare sa își spună părerea etc.La prima vedere reclamantul.are șanse,pt stabilirea,domiciliu la tata.Trebuie anslizata situația de fapt,actele etc..
În funcție de ceea ce se solicita prin cererea de chemare în judecata angajați av pt a va formula iintampinare,,reprezentare proces etc.Cu sau fără declarație tot se putea face dovada ca minorul a locuit la tata.Minorul va fi audiat ,este destul de mare sa își spună părerea etc.La prima vedere reclamantul.are șanse,pt stabilirea,domiciliu la tata.Trebuie anslizata situația de fapt,actele etc..