Va spun cum as proceda eu, daca as fi in situatia dumneavoastra. Mergand pe ideea ca doriti doar sa va protejati tatal sa nu ajunga pe drumuri, poate sa ii faca clauza viagera si asa doamna va avea unde locui in caz de deces al dansului, dar nu are nici un drept asupra apartmentului. Asa se convinge si el ce urmareste ea defapt, caci daca nu accepta, desi o protejeaza cu locuinta, e clar e doar un motiv inventat. Ar mai fi varianta casatoriei in caz ca nu mai are si alte proprietati si macar asa diminuati "paguba" in caz de deces al tatalui, caci va mosteni si ea ceva, dar nu intregul apartament
Albioara4 a scris:
Bună ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați, tatăl meu are o locuință de la părinții lui lăsată pe numele lui, o pensie decenta sub decenta chiar, a cunoscut o doamna care îl tot tatonează sa se mute impreuna dar ca nu vrea sa fie data afara din casa când tatăl nu va mai fi sa vrea sa rămână acolo pentru ca îngrijește tatăl, menționez ca tatăl este cardiac cu preinfarct dar este deplasabil, mănâncă singur își face piața singur,etc.. i-am spus sa se mute asa sa conviețuiesca asa,dar nu vrea iar el parca ar fi de acord cu ea,. Am purtat o discuție în care i-am expus situația și spunându-i sa stea asa cu el, ea nu are absolut nici o sursa de venit, a zis ca nu se muta decât cu act ei sau nepoților ei. Consider aceasta fapta ca și înșelăciune nu știu cum sa fac cu ea as vrea sa nu îmi plimb tatăl la politie pentru ca are problemele cardiace, dar nu vreau nici sa aive probleme cu ea. Mulțumesc mult pentru înțelegere.