avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Buna ziua ,am o intrebare pentru o ciupercarie nou ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Buna ziua ,am o intrebare pentru o ciupercarie nou infintata, ...

Buna ziua ,am o intrebare pentru o ciupercarie nou infintata, care sunt notele contabile numai pentru livrare supemarket.
Multumesc

Alte discuții în legătură

As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firma nou infintata! distribution distribution Buna ziua, este cineva in cunostiinta de cauza care sa-mi spuna daca trebuie sa platesc impozit minim in cazul in care am o firma infintata anul acesta in feb ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate firma MihaelaET MihaelaET Buna ziua, Am o firma infintata ce are cod caen 4711-comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzarea predominanta de cafea, bauturi alcoolice si ... (vezi toată discuția)