avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,am o poprire de la un ifn facuta de 1 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,am o poprire de la un ifn facuta de 1 executor judecătoresc.Poprirea ...

Bună ziua,am o poprire de la un ifn facuta de 1 executor judecătoresc.Poprirea este făcută și la banca și la angajator.Acum 2 zile trebuia sa iau salariul.Angajatorul a virat suma poprita către executor.Am cerut executorului sa mi ridice poprirea de pe contul bancar de salariu ca să pot sa îmi iau restul salariului.Executorul a trimis adresa de desființare a popririi la banca în care cere desființarea popririi deoarece angajatorul pune deja poprirea.Am mers la banca au zis ca n au primit nimic.Le am trimis eu personal ieri pe email poprirea in sucursala.Si ei refuza indirect sa mi ridice poprirea.Este vorba de minunata Alpha Bank.Vin cu scuze ca ieri de ex m am dus după ora 13:00 dar executorul trimise se la 11:00.Si astăzi nici un semn.Asadar întrebarea mea este dacă am actul de la executor,desființarea popririi pot merge la casieria băncii sa mi cer salariul ?sau sunt obligata sa aștept pana au ei chef sa ridice poprirea?Și din câte știu n au dreptul sa refuze sa mi dea întregul salariu deoarece poprirea este doar pe 1/3 din salariu. Mi se pare un abuz din partea bancii
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 14:22, 7 Martie 2024
Puteti merge la casierie doar daca gasiti intelegere la angajator, altfel, acesta nu este obligat sa va dea cash restul salariului daca pana acum salariul v-a fost virat in cont.

La banca reveniti cu un e-mail sau o cerere scrisa la care sa va dea un nr. de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Proprire cont bancar jeyml jeyml Buna ziua, Sotia are doua rate neplatite, acestea au fost executate silit si acuma are proprire pe contul bancar de la doi executori. Odata ce s-a ... (vezi toată discuția)
Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă ... Lara34 Lara34 Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă executorul a trimis sa zicem azi desființarea popririi către banca cât durează întregul ... (vezi toată discuția)