avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completare la plângerea depusa Bună ziua, am depus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completare la plângerea depusa Bună ziua, am depus în termen ...

Completare la plângerea depusa
Bună ziua,
am depus în termen o plângere la Parchetul de pe langa Tribunal împotriva unei solutii de clasare, iar apoi, neprimind nici o soluție în termen de 20 zile, am depus o alta plângere către Judecătorie, in temeiul art 340 Cpp. Între timp am primit ordonanta de respingere a primei plângeri emisa de prim-procuror. Trebuie sa completez plângerea facuta în temeiul art 340, cu aceasta Ordonanta de respingere a plangerii data de prim-procurorul Parchetului de pe lângăTribunal? Dacă da, cum procedez? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornely , utilizator 18:39, 7 Martie 2024
Bună ziua,
Nu este necesară completarea plângerii.
Dosarul de urmărire penală urmează a fi înaintat la Judecătorie.
Nu are relevanta ordonanța de respingere câtă vreme nu a fost soluționată în termenul legal.
Ar fi indicat să pregătiti concluzii scrise în care să combateți motivele de respingere din ordonanța primită.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
Avocat Cândea Law Office, Avocat
Va mulțumesc. Va fi o înfățișare? Când voi avea ocazia sa prezint acele concluzii?

Avocat Cândea Law Office a scris:

Bună ziua,
Nu este necesară completarea plângerii.
Dosarul de urmărire penală urmează a fi înaintat la Judecătorie.
Nu are relevanta ordonanța de respingere câtă vreme nu a fost soluționată în termenul legal.
Ar fi indicat să pregătiti concluzii scrise în care să combateți motivele de respingere din ordonanța primită.

Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
Cornely, utilizator

~ final discuție ~