avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie aerisire fosa septica in cartier fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie aerisire fosa septica in cartier fara canalizare. Putem pati ceva?

Am cumparat o casa prin credit bancar intr-un cartier fara canalizare sau apa potabila - avem fosa septica intretinuta cu probiotice speciale. Curtea este destul de mica si aerisirea fosei este langa gardul unui vecin care a facut sesizare la primarie / politie ca ii miroase de la mine... Am putea pati ceva? Sa luam amenda?

Casa a fost cumparata dupa ce a fost locuita deja de 6 ani de alti proprietari, si culmea, cu aceia nu au fost aceste probleme. Mai tot cartierul are fosa septica. Nu stiu ce sa fac sa rezolv situatia...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:43, 8 Martie 2024
Este posibil sa luati amenda chiar de mai multe ori daca nu rezolvati problema . Va pot da un sfat dar nu stiu daca se aplica in cazul d-voastra . Aerisirea probabil este undeva la nivelul solului si mirosul se poate simti pe o raza destul de mare , fiind chiar langa gardul vecinului sigur il deranjeaza . Incercati sa ridicati aerisirea cat de sus este posibil prin adaugarea unei tevi de dimensiunea portivita (pot fi mai multe bucati imbinate) pe care o puteti ancora pentru a fi in siguranta de un stalp sau altceva . Mirosul va merge in sus si nu va mai deranja pe nimeni . Asa sunt construite si casele (sau ar trebui) au aerisiri din canalizare care merg pana deasupra acoperisului , in felul acesta se evita ca mirosul din canalul colector sa se simta in interior .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate pe viitor investiti într-o ministatie de epurare, scapati de miros și vidanjare.

~ final discuție ~