avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN antreprenor general in constructii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN antreprenor general in constructii

Cod CAEN antreprenor general in constructii: pentru antreprenoriat in constructii este suficienta autorizarea la ONRC a codului CAEN 4120, sau necesita autorizarea tuturor codurilor referitoare la constructii. Mentionez ca firma va lucra doar ca "intermediar", nu va presta efectiv activitate de constructii.

Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 12:17, 11 Martie 2024
Un antreprenor general are rolul de a întreprinde toate acțiunile necesare în cadrul unui proiect: de la supravegherea lucrărilor, până la obținerea tuturor certificatelor de calitate și găsirea celor mai bune soluții în cazul în care pe șantier apar diferite tipuri de probleme.
Multumesc frumos pentru raspuns, dar nu aceasta era intrebarea mea, despre actiunile unui antreprenor general. Iar in privinta "obtinerii" certificatelor de calitate va contrazic. Toate materialele si echipamentele puse in opera de subantreprenori vor fi insotite de documente de calitate, care stau in spatele facturilor de achizitie. Deci ele provin de la furnizori, producatori, respectiv rezultate incercari de laborator, etc. Daca aceste materiale si echipamente nu sunt insotite de documente de calitate, dirigintele de santier nu aproba punerea lor in opera. Bun, acum revin la intrebarea mea, ca antreprenor general in constructii este suficient codul CAEN 4120?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand e nevoie de diriginte de santier? cristinamariav cristinamariav Urmeaza sa incep in primavara constructia unui obiectiv civil, localizat in mediu rural, compus din: - gard -grajd cai - fanar - casa familiala ... (vezi toată discuția)
Subantreprizã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum puteţi deosebi un contract de prestări servicii de lucrări de un contract de subantrepriză ? Ce raspundere are prestatorul in condiţiile în care ... (vezi toată discuția)
Responsabil ssm - itm kra kra Buna ziua, De curand m-am angajat si eu ca Responsabil SSM la o firma de consultanta care a semnat un contract cu o firma care construieste un parc eolian, ... (vezi toată discuția)