avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greva foamei, Bun găsit tuturor, va rog să-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greva foamei, Bun găsit tuturor, va rog să-mi spuneți dacă ...

Greva foamei, Bun găsit tuturor, va rog să-mi spuneți dacă știți cui trebuie să mă adresez și ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a intra legal în greva foamei în fața Primăriei? Mulțumesc anticipat tuturor dispuși să mă îndrume.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 10 Martie 2024
Greva foamei este o formă de protest , care nu este reglementată de un anumit act normativ.

Chiar dacă nu există tratate şi pacte internaţionale cu privire la greva foamei, conţinutul acestui drept este impus, fără putinţă de tăgadă, prin uzanţele naţionale şi internaţionale. Locul unde este declarată greva foamei apare ca fiind un element fundamental al dreptului însuşi, iar evacuarea forţată, a celui aflat în greva foamei, fără decizia medicilor, echivalează cu încălcarea dreptului.

In speta, consider ca trebuie sa anuntati Directia de Sanatate Publica și Serviciul de Ambulanță de acest gest si, totodata, locul unde veti protesta.
Bun , și dacă nu ar fi greva foamei doar greva de protest care ar fi demersurile va rog?
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu exista nici greva de protest in legislatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari legale pentru greva foamei ankas ankas CARE ESTE CADRUL LEGAL INTERN SI COMUNITAR REFERITOR LA GREVA FOAMEI? UNDE TREBUIE ANUNTATA ACEASTA FORMA DE PROTEST DE CATRE PERSOANA CARE URMEAZA SA INTRE ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca/protest spontan vaspa vaspa conflict de munca/protest spontan Buna seara, In cazul in care o parte dintre salariatii unei unitati s-au adunat in curtea unitatii, pentru a discuta cu ... (vezi toată discuția)
Instanta este obligata sa ia in considerare din oficiu conventia europeana a drepturilor omului ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Intr-un proces a fost invocata prin cererea de chemare in judecata incalcarea Tratatului de functionare a Uniunii Europene, Declaratia Universala a ... (vezi toată discuția)